Esports

El Banc Sabadell patrocinarà la Cap d’Any Race

La sortida de l'edició de l'any 2018 a la plaça de La Creu Alta / LL. FRANCO

La cursa de cap d’any de la ciutat de Sabadell, anomenada Cap d’Any Race, serà patrocinada per Banc Sabadell. L’esdeveniment esportiu tindrà lloc el pròxim 31 de desembre, una data emblemàtica per al banc, que va ser fundat a la ciutat de Sabadell aquest mateix dia de l’any 1881. Així doncs, la Cap d’Any Race coincidirà amb el 138è aniversari de l’entitat.

La cursa, organitzada per WeRun Salut&Esport, arriba a la novena edició i ja és la segona de Catalunya en participació. Enguany incorporarà un nou circuit de 10 quilòmetres, que s’uneix al circuit de 5 quilòmetres i a la cursa infantil d’edicions anteriors. A més, aquest 2019 també s’organitza el Parc Esportiu de Nadal, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de desembre, s’ubicarà a la Pista d’Atletisme de Catalunya de Sant Oleguer i inclourà curses indoor, clínics i activitats infantils, entre d’altres.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top