Publicitat
Esports

L’OAR Gràcia no té pietat del cuer Sant Vicenç (38-16)

Els graciencs no van trobar gaire oposició per golejar a plaer / Lluís Franco

El marcador és prou eloqüent. Superioritat gracienca plasmada en una altra contundent victòria. Tal com era presumible, el Sant Vicenç, cuer, no va ser rival per al conjunt verd-i-blanc i no va poder evitar la sagnia malgrat l’esforç i lluita dels seus jugadors, escassos de potencial ofensiu.

Poca història doncs per a un partit en què el Gràcia va crear nombroses oportunitats, moltes d’elles transformades gairebé a plaer. L’únic moment de sorpresa es va produir després del 4-0 inicial, quan els graciencs van encadenar una fase de desencerts i el Sant Vicenç va reduir el marge passat el quart d’hora (6-5). La revifalla visitant va acabar en aquest punt a partir del qual el Gràcia va agafar les regnes i, tot i els alts i baixos en el seu joc, va anar engrandint la diferència fins a arribar al descans havent pràcticament sentenciat (15-8).

Publicitat

A continuació, més del mateix. Gens d’emoció i degoteig constant de gols a la porteria santvicentina. L’últim, de murri i des de mig camp, obra de Marçal Pujadas, va servir per tancar el parcial 23-8 de la segona meitat i establir el 38-16 definitiu. El pròxim dissabte, en el darrer partit de l’any, plat fort amb el Sant Martí-OAR Gràcia que generarà moltes expectatives.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top