Publicitat
Esports

L'Ajuntament renovarà la gespa artificial de Can Rull

Instal·lacions a Can Rull / LLUÍS FRANCO

L'Ajuntament de Sabadell renovarà la gespa del camp de futbol de Can Rull. Després de 10 anys d’ús intensiu, el consistori ha aprovat avui de forma inicial el projecte de renovació del paviment actual, que va entrar en funcionament el 2009 i que ha exhaurit la seva vida útil.

El camp municipal té unes dimensions de 105 x 63 metres, i el projecte preveu els treballs de retirada de la sorra i el cautxú, aplegant tot el material que sigui possible reutilitzar. Tot seguit es retirarà la gespa artificial existent amb mitjans mecànics i s’emmagatzemarà en rotllos.

Un cop retirat tot el paviment actual, es revisarà l’estat de la subbase i, si és necessari, es realitzaran treballs de reparació de la planimetria. Així mateix, caldrà revisar la base elàstica i la làmina de drenat existent per garantir la seva durabilitat.

Publicitat

Es procedirà al subministrament i instal·lació de la gespa artificial de 40 a 45 mm d'alçada, especialment dissenyada per a la pràctica de futbol, gràcies a la seva combinació de fils de polietilè d'alta densitat.

Per últim, es faran els marcatges de camp de futbol principal de F11 i dos transversals de F7, així com la col·locació de porteries i repàs de les xarxes dels parapilotes i de les reixes de les canals de recollida d’aigua.

Es preveu que els treballs durin entre 4 i 8 setmanes i es faran durant els mesos d’estiu, quan l’activitat esportiva és més baixa i afecta menys el seu funcionament. El pressupost d’execució per contracta ascendeix a 195.642 euros.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top