Ciutat

La Policia Municipal interposa 54 denúncies en una operació contra les curses il·legals a Can Roqueta

La Policia Municipal posa en marxa un operatiu per acabar amb aquestes concentracions a Can Roqueta

El carrer de Ca n'Alzina, a Can Roqueta / GOOGLE MAPS

La Policia Municipal vol posar fre a les curses d’alta velocitat que s’han registrat al polígon industrial de Can Roqueta. Es tracta d’un moviment que aplega centenars de persones d’arreu, imitacions de les curses que es poden veure a pel·lícules com Fast&Fourious, i on velocitat, cotxes esportius i pocs punts del carnet es troben en curses que posen en perill no només la integritat dels participants, sinó la dels altres conductors o vianants, aliens a la trobada.

Concretament, la policia ha organitzat un dispositiu aquest cap de setmana en què han interposat un total de 54 denúncies. Durant la nit de divendres, els agents van detectar una gran concentració de vehicles, prop de 200, a l’avinguda de Can Manent, on es van aplegar unes 300 persones, aproximadament. Es van denunciar 19 vehicles per conducció temerària; 15 per excés de velocitat; es van interposar 4 denúncies per no respectar els semàfors, 1 per no haver passat la ITV; i una altra per no disposar d’assegurança obligatòria.

L’operatiu es va repetir el dissabte 14, quan l’afluència de vehicles no va passar de la vintena, segurament per l’efecte causat pel control policial de la nit anterior. Tot i això, es van fer 11 denúncies per excés de velocitat (una penal, en sobrepassar els 100 km/h), dues per conducció temerària i una per alcoholèmia positiva. En total, 54 denúncies.

Anteriorment, i pel mateix motiu, s’havien fet controls a Can Roqueta, atenent queixes del veïnat o per vigilàncies periòdiques, però no de l’envergadura d’aquest cap de setmana passat. Hi van intervenir sis patrulles de la Policia Municipal i un total de 12 agents (uniformats i de paisà).

Enxampat un conductor novell a 104 km/h per Can Roqueta

Comentaris
To Top