Ciutat

FOTOS: el concurs per a escollir la casa més nadalenca de Nostra Llar

Llums, colors de Nadal i una alta dosi d’imaginació al barri de Nostra Llar-Sant Oleguer per guanyar el concurs que l’associació veïnal ha organitzat enguany per primer cop. En total, més d’un centenar de cases han exhibit el seu esperit més nadalenc amb idees ben originals: projectors que animen la façana amb motius nadalencs, un Pare Noel gegant que custodia el barri des del capdamunt d’un terrat i una exposició de detalls elaborats manualment amb goma eva. 

Els participants aspiren al títol de Casa nadalenca 2019 del barri, pel qual obtindran una panera el proper dissabte 28 de desembre, quan es farà públic el resultat. Un jurat de tres persones alienes al veïnat ha decidit quina ha estat la idea més original. “És una forma de fer barri i de viure de prop l’esperit nadalenc”, exposa Teresa Coret, presidenta de l’associació de veïns.

Els veïns, però, no s’han limitat a decorar els seus habitatges particulars. També han inundat conjuntament els carrers d’idees nadalenques, com un pessebre a una jardinera o un làser que il·lumina un avet del carrer de Tulancingo.

Aquestes són algunes de les idees originals que han tingut els veïns d’aquest barri:

Comentaris
To Top