Publicitat
Ciutat

Els regals més demanats a Sabadell a la carta dels Reis i al Pare Noel

/ CEDIDA

El Pare Noel i els Reis Mags d’Orient ja comencen a recollir els regals que milers de nens i no tan nens de Sabadell els han encomanat a les seves cartes. Com cada any, triomfen les novetats tot i que la demanda dels clàssics es manté. Aquest 2019 han estat tres els jocs que han causat furor, tant, que ja estan esgotats a les botigues de la ciutat i voltants: ¡Caca Chaf!, un joc que consisteix a evitar trepitjar excrements; Hijos vs Padres, que prova les habilitats de fills i pares; i Fontanero chapucero que, tot i no ser nou, a les botigues Drim, Juguettos i Don Dino s’han acabat les existències.

El joc ‘Hijos vs padres’ / JUGUETTOS

Les nines Bellies són també una de les joguines amb més sortida. Però la febre de la campanya de Nadal del 2018 –que va arrasar als establiments de la ciutat– ha disminuït. Des de Don Dino apunten que la més sol·licitada és la Bellie Beth, la novetat d’enguany. Una altra part de la demanda se centra en el joc educatiu. D’aquesta branca, la tendència és el llibre-puzzle tridimensional. Segons expliquen des de la llibreria Carrasco, es tracta de l’alternativa als jocs televisats que tenen un preu elevat. A més, introdueixen els infants a la lectura.

Per als menys nens

Els nens no són els únics que omplen la carta dels Reis. Segons la propietària de Xpress Informàtica, les estrelles de l’any per als adults són els complements tecnològics. En el podi es troben els auriculars sense fils, els smartwatches i les polseres fit. Tot i això, les botigues recorden que, com l’any passat, el teclat de gaming és un producte molt sol·licitat. I, com apunta l’experta en tendències d’e-commerce Mayka Carreras, l’iPhone 11 arrasarà aquest Nadal.

L’iPhone 11, en una imatge promocional / APPLE

Els electrodomèstics, però, ja no es tenen en compte com a regal de Reis. “Per a nosaltres no hi ha Nadal”, lamenten des d’Electroivan, que expliquen que les compres d’aquestes dates són especialment televisors i ginys similars.

Els clàssics

Són els regals que cada any es troben sota els arbres de Nadal: el 6 de gener hi trobarem sota l’arbre de Nadal rellotges de gamma mitjana i conjunts de polsera i collar de plata i acer, apunten des de la joieria Bravo. I els petits, les joguines de sempre: nines, cotxes i cuinetes.

Publicitat
Comentaris
To Top