Publicitat
Oci i cultura

El documental sobre la Colla de Sabadell, disponible a TV3 a la carta

L'estrena del documental, a l'Imperial / VICTÒRIA ROVIRA

El documental ‘Estem voltats de pocavergonyes‘, que narra la història de la Colla de Sabadell, ja es pot veure a través d’Internet. La plataforma TV3 a la carta l’ofereix durant un mes des d’aquest 28 de desembre. El podeu trobar clicant aquí.

Televisió de Catalunya, de fet, va programar el documental dissabte passat a les 23.22 h al Canal 33. Escrita i dirigida per Clara Soley, l’estrena d’aquesta producció va omplir la Sala 1 dels Cinemes Imperial i unes 200 persones es van haver de quedar al carrer. Per aquest motiu, des que es va estrenar s’ha fet una segona projecció al mateix cinema i n’hi haurà una altra, el 8 de gener a les 21 h, al mateix lloc.

Qui vulgui assistir a la projecció del 8 de gener pot recollir un màxim de 6 invitacions per persona a la taquilla del Teatre Principal.

En les darreres setmanes també s’ha projectat Estem voltats de pocavergonyes a l’Espai FOC de la botiga Ventura i a l’Ateneu Barcelonès.

Publicitat
Comentaris
To Top