Publicitat
Esports

El jugador juvenil del Grups Arrahona, Erik Conejo, ja està a casa

Final feliç. El jugador Erik Conejo, component de l’equip juvenil del Grups Arrahona de futbol sala, ja ha rebut l’alta i es troba a casa seva. L’Erik va ser ingressat fa dues setmanes, en estat greu però estable, a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat després de caure desplomat en patir una aturada cardiorespiratòria durant el partit del seu equip contra l’Olympic la Floresta, a la pista del conjunt santcugatenc. En els moments de l’incident li van aplicar el massatge cardíac fent ús del desfibril·lador i posteriorment el van atendre professionals del SEM, abans de ser traslladat en helicòpter al centre hospitalari.

Publicitat

L’Erik Conejo és jugador del juvenil del Grups Arrahona de futbol sala / CEDIDA

El seu estat inicial va ser força preocupant, però l’evolució ha estat positiva. Li han col·locat un marcapassos i després de superar una prova d’esforç, els metges li han donat l’alta aquest divendres. La seva família ha passat de l’angoixa a l’alegria. L’Erik es troba molt animat i amb ganes de tornar a fer vida normal. Això sí, caldrà esperar un temps per saber si podrà tornar a jugar al seu esport favorit, el futbol sala.

Un jugador del Grups Arrahona, greu en patir una aturada cardiorespiratòria enmig d’un partit

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top