Publicitat
Esports

“Estem capacitats per guanyar al Nuevo Castàlia”

El central murcià és un fix a la línia defensiva arlequinada / Lluís Franco

El central murcià del Centre d’Esports, Grego Sierra, peça clau en l’onze d’Antonio Hidalgo, se sent optimista davant el partidàs de diumenge (12 hores) al Nuevo Castàlia entre Castelló i Sabadell, segon contra primer classificat amb el lideratge en joc per obrir la segona volta del campionat.

– Es comença a notar ambient de gran partit? Sí, penso que un es fa futbolista per viure partits com aquest. Jo he tingut la sort de jugar a camps grans amb molta gent com el del Recreativo de Huelva, però no és el més habitual en aquesta categoria. El de diumenge tindrà un ambient extraordinari i això ens agrada als jugadors.

– En el record el 0-2 de la primera volta a la Creu Alta. Serà ara tot molt diferent? Va ser el primer partit i vam cometre errors que vam pagar molt car a la primera meitat. Ha passat tota una volta i ara mateix, el Sabadell està per sobre el Castelló. Sabem que són un gran equip, però estem capacitats per guanyar al Nuevo Castàlia.

– Després d’una gran arrencada a fora, en els últims 5 desplaçaments només s’han sumat dos punts. Per què? Potser la principal explicació és que hem perdut una mica d’efectivitat. L’equip, però, està jugant sempre igual i així ho hem de continuar fent, sense fixar-nos massa en el rival. Hem de ser nosaltres i segur que arribaran els bons resultats.

– És exagerat parlar de final, oi? Són tres punts importants per als dos equips, però encara quedaran 18 jornades i el camí serà molt llarg. No es decidirà res aquest diumenge.

Publicitat

– El Sabadell ha acabat campió d’hivern amb rècord de puntuació a Segona B. L’afició està il·lusionada. Seria una decepció no fer ‘play-off’? Ens hem guanyat viure aquesta situació i tenim tot el dret a somiar. Som un gran equip, som una gran família i només pensem a guanyar per la nostra afició. Jo només puc dir que estem en el camí correcte. Serà difícil acabar a dalt de tot, però hem de mantenir aquesta idea i la màxima exigència.

– El Castelló acaba d’incorporar Juanto Ortuño, procedent del Córdova. Un maldecap més per la defensa? El conec bé perquè ell també és murcià i vam coincidir un temps a l’Albacete i el Múrcia. Em sembla un gran jugador que reforçarà una gran plantilla. Però jugui o no Juanto, haurem d’estar molt concentrats els 90 minuts.

Segon autobús

L’afició arlequinada també ho viu amb intensitat. Ahir es va omplir el primer autocar organitzat pel club i s’ha posat en marxa el segon. Cal recordar que només es poden adquirir entrades a les oficines del club (el preu és de 30 euros juntament amb el tiquet del bus) i no se’n vendran a les taquilles del Nuevo Castàlia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top