Publicitat
CERDANYOLA

VÍDEOS: Els primers Tres Tombs del Vallès

Els Tres Tombs 2020 a Cerdanyola del Vallès / ALBERT SEGURA

Cerdanyola del Vallès ha estat l’encarregada de donar la benvinguda als Tres Tombs del Vallès. La cita, la més matinera del calendari, va discórrer enmig d’un ambient fred, que va arrencar a primera hora amb el tradicional esmorzar a la zona del cementiri, al Parc Tecnològic del Vallès (PTV), que prepara l’Associació Gastronòmica i Cultural El Pansalet i amb la concentració de cavalleries, carros i carruatges.

Abans, però, la passada dels Tres Tombs va comptar amb les matines galejadores dels trabucaires a les 8,30 h, la concentració de la comitiva a casa del Banderer 2020, la missa solemne cantada per la Coral Collserola a l’església de Sant Martí a les 9,30 h i el ball de Sant Antoni a càrrec de l’Esbart Dansaire Sant Marçal a les 10,15 h.

La passada va estar encapçalada per la Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola. La cita va cloure amb la benedicció d’animals a la plaça Abat Oliba.

Els Tres Tombs 2020 a Cerdanyola del Vallès / ALBERT SEGURA

Els Tres Tombs 2020 a Cerdanyola del Vallès / ALBERT SEGURA

Els Tres Tombs 2020 a Cerdanyola del Vallès / ALBERT SEGURA

Els Tres Tombs 2020 a Cerdanyola del Vallès / ALBERT SEGURA

Els Tres Tombs 2020 a Cerdanyola del Vallès / ALBERT SEGURA

Els Tres Tombs 2020 a Cerdanyola del Vallès / ALBERT SEGURA

Publicitat
Comentaris
To Top