Ciutat

Jordi Cuixart demana el primer permís penitenciari

Cuixart declarant davant del Tribunal Suprem aquest dimarts / EFE

El president d'Òmnium Cultural, el sabadellenc Jordi Cuixart, ha demanat aquest dimarts el primer permís penitenciari per sortir de la presó de Lledoners. Ho ha fet conjuntament amb l'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) Jordi Sànchez.

Un cop complerta una quarta part de la pena de nou anys imposada pel Tribunal Suprem, tots dos ja poden accedir a permisos per anar a treballar. Cuixart i Sànchez podran demanat un total de 36 dies cada any de permís, amb un topall de set dies seguits.

Publicitat

Els dos líders de les entitats culturals i socials van entrar a presó, concretament a la de Soto del Real, el 16 d'octubre de 2017, i posteriorment van ser condemnats per sedició en el judici del procés.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top