Ciutat

VÍDEO: Recupereu el programa "Al cotxe!" gravat a Sabadell

Un dels programes estrella de TV3 és Al cotxe!, l'espai presentat per Eloi Vila en què fa de taxista i duu una cara coneguda d'un punt a un altre. Dimecres de la setmana passada el vehicle va fer parada a Sabadell, però no per recollir cap famós, sinó per utilitzar la ciutat i els seus habitants com a banc de proves per al nou format que s'incorporarà amb l'estrena, aquest dimecres, de la nova temporada.

A continuació podeu recuperar el programa que s'ha emès aquest dimecres. A partir del minut 22.24 podeu veure el tros enregistrat a Sabadell, i si us hi fixeu bé coneixereu una de les fotògrafes del diari... però no tingueu pressa: abans hi trobareu una bona entrevista amb el cantant Miki Núñez.

Eloi Vila ens va acollir el dia que feien el rodatge a Sabadell amb una explicació dels plans que hi tenien a la nostra ciutat.

Vila i el seu equip van ser al Racó del Campanar, amb les seves vuit càmeres esportives instal·lades a l'interior del vehicle i al sostre. "És habitual que la gent, quan ens veu, fa sonar el clàxon, ens saluda i mira qui portem, i hem cregut que, per què no, podíem fer que precisament els ciutadans que cada dia ens veuen pel carrer siguin també protagonistes", va explicar Vila en declaracions al Diari de Sabadell.

Publicitat

Amb el cotxe aturat, van ser moltes les persones que es van apropar per saludar Vila i preguntar què hi feia a Sabadell, que a qui recollia. Ell mateix els convidava a pujar al cotxe. "Volem que entrin i xerrem, que ens expliquin el que vulguin, no seran entrevistes llargues, sinó converses amb allò que ens digui la gent", assegurava.

Eloi Vila presenta el programa "Al cotxe" a TV3 / VICTÒRIA ROVIRA

Darrera de cada programa s'emetran els testimonis dels ciutadans, mentre surten els crèdits. "Fins ara emetem les proves, jo canto les alineacions de partits de futbol per fer quadrar imatge i so, i és el que posem al final", explica.

El vehicle, al Racó del Campanar / VICTÒRIA ROVIRA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top