Ciutat

ERC retreu al Govern que “s’atribueixi” els mèrits de l’anterior mandat en matèria d’Acció Social

ERC retreu al Govern de Sabadell que s’atribueixi els mèrits fets en l’anterior mandat en matèria d’Acció Social. Així ho ha denunciat a través del seu perfil a Twitter la regidora republicana Èlia Soriano, després que l’Ajuntament hagi rebut un reconeixement de l’Associació de Directores i Gerents de Serveis Socials pel pressupost destinat als serveis i la promoció social.

En la piulada, Soriano reprodueix la notícia de l’Ajuntament, en què es veu el regidor actual, Eloi Cortés, recollint el reconeixement. “Tocava convidar-hi o esmentar el regidor del Govern de Transformació, atribuir-s’ho és lleig i poc elegant políticament “, assenyala a la piulada Soriano, en referència a la no presència de l’actual portaveu d’ERC, Gabriel Fernàndez.

Amb tot, Soriano també agraeix la feina a les entitats a través del Pla Estratègic d’Acció Social. En la mateixa piulada, Soriano destaca que al 2018, any pel qual es reconeix ara l’Ajuntament, Sabadell va liderar la inversió en serveis socials a nivell estatal, amb 100,99 euros per habitant, convertint el consistori en un dels 28 de tot l’Estat considerats “excel·lents”, segons el 4t estudi de l’Associació Estatal de Directores i Gerents de Serveis Socials d’Espanya.

Comentaris
To Top