EL TEMPS

Últim dia amb bon temps abans d’una forta baixada del termòmetre

Aquest divendres gaudirem d’un dia amb pocs núvols, a les portes d’un canvi de temps que ens portarà una important davallada del termòmetre. La temperatura serà semblant a la de dijous, amb una mínima que es mourà entre 0 i 5 ºC, i una màxima que oscil·larà entre 12 i 17 ºC.

Fins a migdia el cel romandrà mig i molt ennuvolat en general, tot i que la nuvolositat serà més densa a punts del terç oest. A partir llavors la nuvolositat minvarà.

La setmana dels barbuts ens portarà fred

Aquest divendres serà el darrer dia de bonança, i és que a partir de dissabte es preveu una forta baixada del termòmetre, amb unes màximes que rarament superaran els 10ºC. Amb precipitació, caldrà veure fins on baixa la cota de neu i de quina manera afecta el Vallès. De ben segur que La Mola, el Puig de la Creu o el Montseny els veurem ben emblanquinats a principis de setmana.

Encarem “la setmana dels barbuts”: per què es diu així?

Comentaris
To Top