Ciutat

L’Ajuntament diposita a l’Artèxtil cotxes municipals pendents de desballestar

Què hi fan uns quants cotxes municipals a les portes de l’Artèxtil? Des de l’Ajuntament de Sabadell apunten que la zona on aparquen més vehicles municipals, Can Marcet, ha quedat plena amb la renovació de la flota i els cotxes que s’han portat a l’Artèxtil són els que ja no tenen vida útil i estan pendents de desballestament. Així, la solució és temporal.

Els cotxes municipals, a l’Artèxtil / CEDIDA

En total almenys hi ha set vehicles, que han cridat l’atenció d’algun lector del D.S. Entre els models que hi ha es troben SEAT Arosa i altres furgonetes. Darrerament, el consistori ha substituït aquests vehicles més antics per altres de nous elèctrics, amb l’objectiu de contaminar menys.

L’Ajuntament incorpora 24 vehicles elèctrics a la flota municipal i anuncia la compra de 40 més

Comentaris
To Top