EL TEMPS

Fort vent i pluja: la previsió del temps per aquest dimarts a Sabadell

S’esperen cops de vent de fins a 80 km/h

Branques caigudes davant del Taulí / LLUÍS FRANCO

Aquest dimarts s’espera que la borrasca Glòria entri de ple a casa nostra amb pluja i vent que intensificaran la sensació de fred. Bufarà vent de component est, entre gregal i llevant, entre moderat i fort amb cops molt forts, que poden arribar als 80 km/h a Sabadell.

Sabadell activa el pla de Protecció Civil per vent i pluja en fase d’alerta

Pel que fa a la pluja, s’espera a qualsevol punt, i s’acumularan quantitats abundants. Entre demà i dimecres s’espera que a Sabadell hi caiguin fins a 100 l/m2. Les precipitacions podran anar acompanyades de tempesta al final del dia, i també podran anar acompanyades de fang.

Pel que fa al temòmetre, la temperatura pujarà un pèl, situant-se amb una màxima de 15ºC.

Preludi de la borrasca Glòria / D.S.

Comentaris
To Top