Ciutat

La Generalitat es compromet a substituir la coberta danyada de l’escola Joanot Alisanda

La Generalitat s’ha compromès a substituir la coberta de l’escola Joanot Alisanda, que avui ha hagut de suspendre les classes després que el vent ha aixecat part de la coberta del gimnàs. Així ho assenyala l’Ajuntament després que s’hagi repetit l’anomalia que ja va passar el novembre de 2019.

En una piulada, l’Ajuntament explica que Ajuntament, Generalitat i la direcció de l’escola han acordat el tancament per precaució, i que el govern català ja ha posat en marxa el procés de contractació per renovar la coberta, que es canviarà aquest 2020. En la ventada de finals de l’any passat ja es va haver de perimetrar l’accés principal, després que part de la mateixa coberta volés amb el vent.

Fort vent i pluja: la previsió del temps per aquest dimarts a Sabadell

En cas que alguna família ho necessiti, el professorat de l’escola atendrà els alumnes a l’edifici de l’Escola de Música, al carrer de Sant Oleguer número 7.

FOTOS | El vent malmet la coberta de l’escola Joanot Alisanda

Comentaris
To Top