Publicitat
Ciutat

FOTOS | El vent malmet la coberta de l’escola Joanot Alisanda

Els bombers a l'escola Joanot Alisanda, al Centre / ALBERT SEGURA

El vent que està bufant aquests darrers dies està tenint efectes a la via pública, i un d’aquests és el que ha tingut incidència a l’escola Joanot Alisanda, al centre de Sabadell. L’aire ha malmès part de la coberta de l’accés al centre educatiu, fet que ha obligat els bombers a actuar-hi.

La coberta malmesa a l’escola Joanot Alisanda, al Centre / ALBERT SEGURA

L’avís s’ha rebut a les 12.57 h, moment en què s’ha advertit que part de la coberta de plàstic s’estava aixecant. Es tracta de l’àrea d’accés al recinte, on el sostre fa aixopluc i es troba a uns 15 metres d’alçada.

Els bombers, a l’escola Joanot Alisanda, al Centre / ALBERT SEGURA

Els bombers hi han destinat dues dotacions, que han retirat la part de la coberta malmesa per evitar que caigui, i posteriorment s’ha acordonat la zona per evitar que ni alumnes ni pares passin just per sota. La previsió és que responsables municipals visitin l’espai per determinar les actuacions que cal fer-hi.

Publicitat
Comentaris
To Top