Publicitat
SANT QUIRZE

Obres a Sant Quirze per millorar la circulació de persones amb mobilitat reduïda

L’ajuntament de Sant Quirze ha començat un període d’obres per treure les barreres arquitectòniques del municipi. Està previst que les actuacions durin dos mesos. D’aquesta manera, es vol millorar la circulació de persones amb mobilitat reduïda.

Les obres afectaran un total de tretze punts del municipi, i s’hi destinaran 117.613 euros. Està previst que se centrin a augmentar el nombre de passos de vianants, pavimentar zones i millorar voreres.

Obres per millorar el dia a dia de les persones amb mobilitat reduïda a Sant Quirze / CEDIDA

Després, es durà a terme una segona fase d’actuacions, que incidirà en la creació d’un itinerari adaptat a l’avinguda del Camp, entre el carrer dels Xiprers i el carrer de les Nogueres. S’hi instal·laran captallums reflectors als passos existents, amb la intenció de millorar la seguretat dels vianants.

Publicitat
Comentaris
To Top