Publicitat
Esports

Hidalgo: "Ara és el moment de sumar i sumar"

Antonio Hidalgo donant intrusccions a Óscar Rubio / Ll. Franco

El tècnic arlequinat Antonio Hidalgo ha destacat, un cop més, la "gran competitivitat" que mostra el seu equip jornada a jornada. "Ara és un moment clau de la temporada perquè més endavant tothom es juga molt i hi ha molta tensió. Ara és el moment de sumar i sumar punts". De fet, amb 44, ja es frega la permanència matemàtica i a partir d'aquí es pot mirar cap amunt.

Hidalgo diu que "hem de ser positius i gaudir d'aquesta situació" tocant sempre de peus a terra. "En cada partit hi ha diferents partits. A la primera part hem patit a l'inici, però després hem tingut el control i les millores arribades. A la segona ells han començat millor, però tot ha canviat amb el penal. Hem sabut tancar el partit molt de pressa amb el 0-2 i ens hem defensat bé. Això és mèrit de tot l'equip".

L'única nota negativa és la lesió d'Aleix Coch. "Sembla que no és res important, però haurem d'esperar. També Grego ha acabat amb un fort cop". La defensa és la línia més castigada i tot apunta que aquesta setmana arribarà un nou fitxatge. Hidalgo, de moment, ja pensa en el pròxim partit a casa davant l'Hèrcules, en plena dinàmica negativa. "Tot i la seva situació, té jugadors espectaculars, dels millors de la categoria. Al camp del Vila-real va perdre al final després de generar diverses ocasions. Serà un altre partit molt difícil i necessitem el suport de la gent".

Publicitat

Boniquet: "M'han posat un caramel"

El vestidor arlequinat també respirava alegria amb moderació. Un dels golejadors, Aitor Pascual, va dedicar el gol als seus familiars que estaven a la graderia. "És una victòria molt important i l'hem de gaudir. Cada vegada ens sentim millor al camp i els rivals fan coses diferents per combatre el nostre joc. L'únic secret és el treball i tots anem en la mateixa direcció".

Precisament una centrada d'Aitor ha servit perquè Xavi Boniquet s'estrenés de golejador. "M'ha posat un caramel i l'he engaltat bé", ha admès el migcampista. Josu també ha fet un gran partit. "Ens sentim molt forts al camp, molt a gust. Sabem de la nostra qualitat i això es reflecteix a la gespa".

El Sabadell guanya amb autoritat i surt més líder de València (0-3)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top