Publicitat
Oci i cultura

David Vila i Ros presentarà ‘La revolta de Cramòvia’ el 18 de febrer

David Vila i Ros és un jove escritor sabadellenc / ÓSCAR ESPINOSA

David Vila i Ros presentarà el seu nou recull de relats anomenat La revolta de Cramòvia i altres contes (Voliana Edicions) a la llibreria La Llar del Llibre, conjuntament amb el Consorci per la Normalització Lingüística de Sabadell.

L’acte tindrà lloc el dimarts, 18 de febrer de 2020, a les 7 h. A banda de comptar amb la participació de l’autor, també hi participarà el conegut actor Josep M. Roviralta.

Nascut a Sabadell el 1977, David Vila i Ros compagina la feina de professor amb els recitals de contes i amb les conferències sobre llengua i literatura. És autor de llibres d’articles, de poesia, de narrativa i d’assaig polític i lingüístic. En el camp de la narrativa ha publicat els reculls de contes Ni ase ni bèstia (2010), Verba, non facta (Voliana Edicions, 2014) i Roba estesa (Voliana Edicions, 2017), els àlbums il·lustrats El Monstre Joan (2017) i El Monstre Joan va a l’escola (2019) i la novel·la per a nens i nenes Les sabates esblanades (2019).

Ha tingut càrrecs de responsabilitat en diverses entitats de foment del català (CAL, Fundació Reeixida, Tallers per la Llengua, Òmnium Cultural), ha col·laborat amb mitjans escrits i radiofònics d’arreu del país i actualment és coordinador de la Comissió Permanent per la Llengua a Sabadell i vicepresident de la companyia de teatre i dansa Petit Món.

David Vila i Ros colpeja doble: treu llibre i espectacle teatral

Comentaris
To Top