Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament buida el llac superior del parc de Catalunya per reparar-lo

L’Ajuntament buidarà el llac superior del parc de Catalunya per reparar-lo. La intervenció permetrà reparar unes filtracions que s’han localitzat al mur de contenció, i també netejar i renovar la impermeabilització del vas superior de la font.

El llac del Parc Catalunya, buit, en una imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

Els treballs començaran aquest dilluns, 10 de febrer, però per poder fer les obres cal buidar l’aigua del llac i envoltar-lo de tanques, tasca que va començar divendres. Mentre es dugui a terme aquesta actuació, el llac romandrà buit i la cascada, aturada.

Publicitat

Es preveu que aquesta obra duri un mes i mig. L’empresa que se’n fa càrrec és FCC Medio Ambiente SA, per un import de 28.376,62 .

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top