Publicitat
Ciutat

Mor un veí de Sabadell mentre pujava al Pedraforca

Mor un veí de Sabadell de 30 anys en precipitar-se d’una alçada de vint metres al Pedraforca

El Pedraforca, on es va produir l'accident aquest dissabte / VIQUIPÈDIA

Un veí de Sabadell de 30 anys, J.H.M., va morir en un accident a la muntanya del Pedraforca (Berguedà) aquest dissabte, segons han informat els Bombers. En principi, segons el cos d’emergències, l’home anava sol i ben equipat.

Els Bombers van rebre, a les 18.06 h d’ahir, un avís de rescat de muntanya al Pedraforca. Segons les primeres informacions, un grup de gent va sentir els senyals de petició d’auxili d’un excursionista a la zona de sota de l’anomenada via Berguedana, a Saldes i van avisar els equips d’emergència.

Immediatament es van posar en marxa tres unitats del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), juntament amb el Grup d’Emergències Mèdiques en rescats (GEM). També es van activar d’altres dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, així com dotacions del SEM i dels Mossos d’Esquadra.

Pels volts de les nou de la nit es va accedir fins al lloc on es trobava la persona accidentada, a sota de la via Berguedana. Suposadament, segons el relat dels Bombers, el noi es va precipitar des d’una alçada de més de 20 metres i va morir a conseqüència de la caiguda.

Publicitat
Comentaris
To Top