ESPORTS

Ferrari aposta per Marc Gené com a mestre de cerimònies en la presentació del seu nou Fórmula 1

El sabadellenc Marc Gené ha exercit de mestre de cerimònies en la presentació del nou monoplaça de Fórmula 1 de l’escuderia Ferrari. Gené va ser l’encarregat ahir de presentar el vehicle en un acte celebrat al Teatre Municipal Romolo Valli de Reggio Emilia, situat a uns 50 km de la seu de l’empresa, Maranello.

Gené es dirigia als espectadors en italià –també els que van veure la presentació en directe a través d’internet– i just començar la seva intervenció va dir que era un honor per a ell poder presentar l’acte. Durant la cerimònia es va veure per primer cop l’SF1000, el nou cotxe de Ferrari per a la Fórmula 1, i que ell mateix també podria conduir com a pilot de proves que és de la casa.

Els qui el pilotaran de ben segur seran Sebastian Vettel i Charles Leclerc, també presents a la cerimònia, amb els quals la firma espera aconseguir guanyar el campionat, cosa que no fa des del 2007 amb Kimi Raikkonen. A part dels dos pilots, a l’escenari del Romolo Valli també va acompanyar Gené el cap de l’equip, Mattia Binotto, i el president del grup John Elkann.

En acabar la gala, el sabadellenc es va mostrar molt agraït amb la marca del cavallino rampante, tal com recullen dues publicacions a Twitter.

Comentaris
To Top