ESPORTS

El Míting Internacional deixa quatre rècords

Maria Vicente, al centre, a la prova dels 60 m tanques / ll. f.

Cita històrica. La cinquena edició del Míting Internacional celebrat ahir dimecres a la Pista Coberta de Catalunya va deixar quatre rècords. Amb la presència d’un miler d’espectadors, Obi Igbowke, Leonardo Fabbri, Vera Barbosa i Yuliana Angulo van ser els noms propis del certamen, juntament amb la jove promesa Maria Vicente. 

La tarda ja va començar amb un plat fort: el debut de la campiona d’Europa i del món sub-18 i d’Europa sub-20, en la primera prova –60 m tanques– del triatló. Vicente va demostrar el perquè de la seva vàlua i sense despentinar-se va passar la línia de meta en primera posició amb un temps de 8,54 segons. Havia arribat a Sabadell per guanyar. I així va fer. Segona posició en el llançament de pes i primera posició en el salt de llargada per acabar a l’esglaó més alt del podi. Els pronòstics es van complir de la mateixa manera que va passar amb els altres favorits.

La primera que va fer saltar la banca va ser la portuguesa Vero Barbosa en els 400 m llisos. L’atleta de l’Sporting de Lisboa va aturar el cronòmetre en 53,63 segons, rècord del Míting. Pocs minuts després, a la prova masculina, seria el torn del nord-americà Obi Igbokwe, qui passaria per la línia de meta amb un temps de 46,45 segons, aconseguint el segon dels quatre rècords de la vesprada.

Els darrers dos protagonistes serien l’italià Leonardo Fabri en el llançament de pes (21,44 metres) i Yuliana Angulo en el salt de llargada, en què va aconseguir arribar fins als 6,44 metres. 

Comentaris
To Top