Oci i cultura

SORTEIG: Us convidem a l’espectacle ‘Set of sets’

El Diari de Sabadell us convida a assistir a l’espectacle Set of sets, que aquest diumenge es duu a terme al Teatre Principal de Sabadell (19 h). Per participar en el sorteig heu d’enviar un correu amb les vostres dades, nom i cognoms i telèfon de contacte a l’adreça [email protected].

SET OF SETS trailer from Guy Nader | Maria Campos on Vimeo.

Aquest espectacle de Guy Nader i Maria Campos es va estrenar al festival Sismògraf d’Olot i és un exemple perfecte de com la dansa contemporània pot arribar a tots els públics. Set intèrprets virtuosos i un músic que toca en directe (el percussionista Miguel Marín) protagonitzen un espectacle fascinant, construït a partir de la repetició i el moviment circular. Com si fos el mecanisme d’un rellotge o d’una màquina complexa, Set of sets uneix la dansa amb l’acrobàcia, en un exercici virtuós de moviment que desafia la llei de la gravetat.

Guy Nader i Maria Campos han creat un espectacle circular, que gira i gira sense fi com la dansa dels dervixos i que hipnotitza com una espiral infinita.

Comentaris
To Top