Publicitat
Ciutat

Detingut després d'agredir sexualment la seva exparella al centre de Sabadell i intentar suïcidar-se

Un home ha quedat detingut després que aquesta passada nit ha agredit sexualment la seva exparella al centre de Sabadell i posteriorment s’ha intentat suïcidar. Segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, l'alerta l’ha fet un vianant aquest divendres a les 23 h, en sentir crits que venien de l'interior d'un local abandonat de la Via Massagué, cantonada amb el carrer de l'Escola Pia.

Fins al lloc s’han desplaçat diverses unitats de la Policia Municipal, que en accedir al lloc han trobat la dona sola a la part de baix de l’edifici. Ella mateixa ha estat qui ha advertit els policies que la seva exparella li havia fet tocaments i havia fugit a la part de dalt de l’immoble.

Davant la impossibilitat de pujar-hi, els agents han fet crida als bombers, que s’hi han desplaçat amb un camió amb escala. A través de la cistella, els policies han accedit als pisos superiors de l’edifici, on han localitzat el presumpte agressor amagat.

Publicitat

Els agents han procedit a reduir-lo, tot i que l’home ha mostrat resistència en tot moment. En el moment de baixar-lo amb la cistella del camió de bombers ha intentat llançar-se al buit, fet que els policies que el duien han evitat, moment en què també han quedat ferits dos agents. Un cop dins del cotxe patrulla també ha seguit autolesionant-se, colpejant-se insistentment contra la mampara protectora que separa la part de darrere amb la de davant.

Dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han traslladat la dona i l'home a l'Hospital Parc Taulí. Segons les fonts consultades, la dona es troba bé de salut tot i l'impacte dels fets, i tot apunta que l’agressió s’hauria limitat als tocaments narrats al mateix lloc dels fets.

Pel que fa al presumpte agressor, ha quedat ingressat al centre hospitalari i detingut. Se l’acusa dels delictes de temptativa d’homicidi, agressió sexual, detenció il·legal, maltractament, trencament de condemna i agressió a agents de l’autoritat. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top