Ciutat

FOTOS: Fort accident al centre de Sabadell amb dos cotxes implicats

Fort accident al centre de Sabadell / CEDIDA

Ensurt per una topada entre dos vehicles al centre de Sabadell, l’encreuament del carrer de Lacy i el de Narcís Giralt. Un cotxe, de la marca Volkswagen, no hauria respectat un senyal d’stop i ha impactat, a alta velocitat, contra un Peugeot, que ha envaït la vorera i s’ha estavellat contra la cantonada. Cap dels implicats ha resultat ferit.

L’accident ha succeït al voltant de les 9.45 h i ha paralitzat la circulació durant uns instants, fins que la grua municipal ha pogut enretirar el Peugeot. Hi han assistit els Bombers i la Policia Local.

Fort accident al centre de Sabadell / CEDIDA

El cotxe ha impactat contra la cantonadad els dos carrers / CEDIDA

Hi han assistit els Bombers / CEDIDA

La grua municipal ha enretirat el cotxe i la circulació s’ha reprès / CEDIDA

Comentaris
To Top