Publicitat
Ciutat

En portada: 'La revolució ‘mobile’'

El Mobile Week arrenca aquesta setmana amb 18 activitats a Sabadell i al D.S. li dediquem la portada i dues planes interiors. A les pàgines 4 i 5 parlem amb experts de l'àmbit tecnològic per preveure canvis i millores que es podrien aplicar a la ciutat.

Publicitat

En la imatge principal, destaquem la rua de Carnaval, que va tintar Sabadell de color aquest cap de setmana. També parlem del CAP de Can Llong, que ha estat adjudicat per la Generalitat per 2 milions d’euros i es construirà definitivament en els propers mesos. Finalment, lloc destacat per a l'empat del Sabadell davant l'Olot, que va furtar dos punts d'or als arlequinats en els darrers minuts del partit.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top