Publicitat
Ciutat

Cremen diversos contenidors a Gràcia, Les Termes i Campoamor

La Policia Municipal ha registrat un total de quatre incendis de contenidors aquest cap de setmana a Sabadell. No han provocat ferits però sí que han calcinat diferents contenidors i hi ha hagut alguns danys materials. En tots els casos es desconeixen les causes del foc, segons la mateixa font, i en les tasques d'extinció hi van participar tant la policia local com els bombers.

Diumenge es van produir dos incendis, a les 18.32 h i a les 19.29 h, respectivament, la policia va rebre dos avisos per la crema de contenidors de reciclatge al passeig de Rubió i Ors, 90 (Eixample), i al carrer de Jacint Verdaguer, davant l'institut Pau Vila (Gràcia).

Publicitat

Al fons, l'incendi de contenidors al carrer de Jacint Verdaguer / CEDIDA (PATXI OCIO)

El mateix diumenge, a la matinada, ja hi havia hagut un altre incendi en què es va cremar un contenidor. El foc es va registrar a les 6.43 h entre la carretera de Molins de Rei i el carrer de Rocafort (Gràcia). En aquest cas, el succés també va afectar uns cables de telefonia.

També es va cremar un contenidor de reciclatge la matinada de dissabte al carrer de Pardo Bazán (Campoamor). La Policia Municipal va rebre l'avís del foc a les 2.17 h.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top