Castellar del Vallès

L'Ajuntament de Castellar demana presó provisional per al monitor acusat d'abusos a infants

A través d'un comunicat, l'Ajuntament de Castellar ha expressat el seu rebuig a la decisió del titulat del jutjat d'Instrucció número 2 de Sabadell, Marcos Melendi, de deixar en llibertat el monitor sabadellenc acusat d'abusos sexuals a infants de 4 a 10 anys de l'escola Emili Carles-Tolrà.

"La mesura adoptada pel jutge no prioritza la protecció dels alumnes afectats", afirma el text. És per això que el consistori donarà suport al recurs que les famílies presentaran contra la decisió.

En llibertat un monitor de Sabadell acusat d’abusar de menors en una escola de Castellar

Així doncs, l'Ajuntament es mostra partidari d'adoptar la petició del ministeri fiscal, en el sentit de demanar la presó provisional de l’investigat o, de manera subsidiària, de prohibir la seva entrada al municipi i d'apropar-se a menys de 1.000 metres dels alumnes i les seves famílies.

Publicitat

“L’Ajuntament ha treballat coordinament amb l’escola, l’AMPA i el Departament d’Educació de la Generalitat per afrontar aquest cas, que es troba en fase d’instrucció judicial”, expressa el comunicat. També ha informat que s'ha dotat de recursos d'assistència jurídica i psicològica a les famílies i al claustre docent.

L'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, a través de Twitter ha demanat ser respectuosos amb el cas.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top