Ciutat

ATENCIÓ: Les T-10 caduquen en breu

Una T-10 d'una zona / D.S.

Si teniu encara alguna targeta T-10 a la butxaca o a la cartera, correu perquè en breu seran una relíquia del passat. Aquests títols han estat substituïts per uns de nous, concretament la nova modalitat batejat amb noms com la T-Usual, amb preus que no han estat massa ben acceptats a l’àmbit metropolità.

Desapareix la T-10 i neix un bitllet amb viatges il·limitats durant 30 dies per 40 euros

De fet, s’ha donat un temps de gràcia, com quan es fan els canvis de tarifes, perquè la gent que encara tingués els “antics” títols els pugui acabar de consumir. I aquest temps acaba… ja!

Concretament, es podran utilitzar fins dissabte, dia 29 de febrer. Des que va començar l’any que ja no se’n venen, però les que ja eren al carrer encara no havien caducat. Això fins dissabte. A partir de diumenge ja no seran títols vàlids per viatjar en transport públic.

Les vendes de la T-Usual es disparen un 67% en comparació amb els abonaments similars de fa un any

Amb tot, durant el primer mes de vigència del canvi de tarifes està triomfant especialment la T-Usual, el títol mensual, de la qual al gener se’n van vendre 266.000 unitats, un 67%més que la suma de vendes dels abonaments similars vigents fa un any, la T-Mes i la T-Trimestre. La trimestral T-Jove s’ha disparat un 66% amb la rebaixa de preu.

Seguiu l’actualitat de la ciutat a través del Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top