Publicitat
Ciutat

Desapareix la T-10 i neix un bitllet amb viatges il·limitats durant 30 dies per 40 euros

La nova targeta de deu viatges serà unipersonal i costarà 1,15 euros més, però es rebaixen preus als usuaris regulars

Passatgers al vagó d’un tren de l’S2 dels Ferrocarrils de la Generalitat, l’estiu passat / ÓSCAR ESPINOSA

Canvis al transport públic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona a partir de l'any que ve, amb afectació a Sabadell. La T-10 desapareix i neix un nou bitllet de 10 viatges unipersonal, 1,15 euros més car que l'actual, fins als 11,35 euros, i que es dirà T-Casual.

A canvi, se simplifiquen els bitllets mensuals i es crea la T-Usual, que oferirà 30 dies de viatges il·limitats per 40 euros, un preu un 25% més barat que la T-Mes, i també per sota de la T-50/30. Per la seva banda, la T-Jove, amb viatges il·limitats per als menors de 25 anys durant 90 dies, baixarà de preu un 25% fins als 80 euros.

La Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona asseguren que la nova política tarifària és més senzilla i premia els usuaris habituals.

Validesa dels títols ja adquirits

L’actual T-10 passarà a ser unipersonal a partir de l’1 de gener i es podrà utilitzar fins al 29 de febrer. Aquells usuaris que disposin de títols no exhaurits i no vulguin utilitzar-los com a unipersonals podran acudir als Punts d’Atenció, on es procedirà a la devolució de l’import pel nombre de viatges no usats. Tots els altres títols adquirits el 2019 podran utilitzar-se fins a la seva data de caducitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top