Esports

El Sabadell d'Hidalgo supera el de Carreras en jornades al primer lloc

Néstor Querol celebrant l'últim gol al Municipal d'Olot / Lluís Franco

Està clar que la classificació més important és a la jornada 38, però el Sabadell d'Antonio Hidalgo ja pot presumir d'una estadística: supera en nombre de jornades com a líder al Sabadell de Lluís Carreras de la temporada 2010/11, l'últim antecedent arlequinat on es va gaudir del lideratge de Segona B. L'actual suma 11 jornades (10 consecutives) al capdavant de la taula mentre el de Carreras va ser líder un total de 9 vegades. Això sí, 8 van ser les últimes que el van conduir al títol i la posterior eliminatòria directa contra l'Eibar per fer realitat l'ascens a Segona Divisió A.

Si seguim amb les comparacions, el de la temporada 2010/11 va gaudir de la zona de 'play-off' en 25 jornades. Amb una aparició efímera a la 7a jornada, la consolidació a la zona de privilegi va començar a partir de la jornada 15. Ja no l'abandonaria en cap moment. El Sabadell d'Hidalgo, en canvi, va tastar els llocs de 'play-off' per primera vegada a la jornada 5. Hi va tornar a la 8 i a partir d'aquí hi seria sempre amb l'excepció puntual de la jornada 10. O sigui, un total de 19 jornades (16 consecutives). De fet, manté un frec a frec amb el Castelló, el segon equip que més vegades ha sigut líder amb 5 ocasions. Entre ambdós equips sumen 16 jornades. La resta ha estat gairebé testimonial, amb l'Andorra en quatre ocasions; Lleida i Vila-real B en dues; Ejea i La Nucía en una.

Publicitat

Mackay: il·lusió per pressió

No deixen de ser estadístiques i la igualtat és absoluta en aquesta zona alta. Per tant, s'espera una cruenta lluita fins al final. El porter Ian Mackay recomana "seguir amb la filosofia del partit a partit. Si anem més enllà, ens equivocaríem. Ara només podem pensar en el Llagostera. En aquesta categoria tots els rivals són complicats i a la segona volta encara és més difícil guanyar". D'altra banda, considera que el lideratge "no és motiu de més pressió sinó que genera il·lusió. Així ho transmet tot el vestidor des del principi de temporada". De cara al partit de diumenge contra el Llagostera, Hidalgo no podrà comptar amb Héber Pena per sanció. Arrossegava 4 targetes del seu anterior club, el CD Badajoz, i a Olot va veure la cinquena. En canvi, podria reaparèixer Aleix Coch, totalment recuperat de la seva lesió. Encara no hi seran Josu i Adri Cuevas. D'altra banda, el partit de la següent jornada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l'Espanyol es jugarà el diumenge 8 de març a les 12 h malgrat la coincidència amb l'horari del primer equip espanyolista que juga a Pamplona.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top