ESPORTS

La II Nit de jugadors del CE Sabadell abastarà diferents èpoques

Xavier Andreu, Gustavo Ruiz i Bruno Batlle durant l'acte de presentació / Cedida (Críspulo Díaz)

En marxa. La segona edició de la ‘Nit de jugadors del Centre d’Esports‘, organitzada per les penyes del club sota la coordinació del soci Gustavo Ruiz, ja té data i lloc: serà el dissabte 16 de maig a l’Hotel Urpí de la nostra ciutat. A diferència de la primera en què tots els exfutbolistes homenatjats havien participat en una etapa concreta concentrada en l’històric ascens a Segona B de Binéfar, en aquesta ocasió la representació abastarà diferents èpoques. Així s’ha explicat a la presentació de la trobada a la sala de premsa Miguel Quereda conduïda pel periodista i soci arlequinat Xavier Andreu. També va participar el director general i conseller del club, Bruno Batlle, qui ha donat tot el suport a la iniciativa. “Es demostra que el Sabadell és un club especial pel seu historial i la seva massa social”.

Com en l’anterior edició també seran cinc els protagonistes: Genís Castaños, Josep Palau, Omar Adrián Sánchez, Manolo Fernández i Jordi González. “Aquesta ‘Nit dels jugadors’ és un fet molt important perquè ajuda a recordar la història i podem retrobar-nos amb persones que han sostingut el club. A títol personal també és un plaer perquè he pogut mantenir una bona relació amb molts d’ells en la meva etapa com a professional”, ha recordat Xavi Andreu.

En aquesta ocasió, es tracta de futbolistes que van deixar petjada. Genís Castaños, un sabadellenc, va ser clau en l’ascens a Primera Divisió de la temporada 64/65 amb una passada decisiva a Cabello en la promoció contra el Múrcia; Josep Palau es va convertir en un gran golejador en les seves dues etapes d’arlequinat; Manolo Fernández, ‘Chango’, és un altre home de la casa que va penjar les botes al Centre d’Esports després d’una gran trajectòria; Omar Adrián Sánchez, argentí, encara continua sent el màxim golejador estranger del club amb 26 gols i es va establir a Sabadell; i Jordi González, el més recent, es va convertir en un dels porters històrics del Centre d’Esports, només superat pel mític Joan Capó en nombre de partits.

Gustavo Ruiz confia que aquesta segona edició superi l’èxit de la primera. “Vam quedar molt satisfets l’any passat perquè es va fer amb molta precipitació i vam aconseguir la presència d’excel·lents exjugadors i més de 130 persones. Ara hem fet un pas de qualitat en tots els aspectes”. S’ha establert un límit al voltant de les 200 persones i el preu del tiquet és de 30 euros. Es podrà adquirir a les diferents penyes del Centre d’Esports. La cita, per cert, serà un dia abans de l’última jornada de la lliga regular, un Sabadell-Vila-real B a la Creu Alta que podria ser clau. “L’any passat estàvem amb l’aigua al coll i ara somiem amb el play-off, però nosaltres mantenim aquesta data perquè l’origen de fer-ho així ve del Bristol Rovers anglès. Allà sempre ho fan a l’última jornada i té molt èxit”, ha aclarit.

Comentaris
To Top