Publicitat
Ciutat

Tapien el local ocupat al carrer de Sol i Padrís

El local de Sol i Padrís, tapiat / D.S.

Els propietaris del local ocupat a la confluència del carrer de Sol i Padrís amb el passeig de Gaudí el van tapiar dimarts a la tarda, de manera que ja no hi pot entrar ningú.

En el moment de fer-ho les persones que l’ocupaven no estaven dintre del local. Aleshores, la propietat va contactar amb la Policia Municipal, que es va desplaçar al lloc i va donar suport per poder fer el tapiat. Fonts policials apunten que era important fer aquest procediment per la conflictivitat dels ocupants al barri: diversos veïns i comerciants han denunciat el seu comportament. El que no se sap, ara, és on són les persones que havien fet l’ocupació.

La porta tapiada del local, aquest dijous / D.S.

El local, tancat des de feia quatre anys, estava ocupat des del passat 17 de gener. La filla de la propietària del local, Eva Fernández, va explicar aleshores al D.S. que els ocupes els havien proposat de marxar a canvi de diners. Tot i haver denunciat ràpidament l’ocupació, la policia no hi va poder fer res perquè ja havien passat les 48 hores de marge per fer-ho. El cas està en mans del jutjat d’instrucció número 2 de Sabadell, que va fixar el judici pel mes d’octubre.

Denuncien “agressions” dels ocupes d’un local de Sol i Padrís

Publicitat
Comentaris
To Top