Publicitat
Esports

Les opcions de ‘play-off’ impliquen guanyar

Arnau Ametlla, Álex López i Aleix Besalduch, celebrant un dels gols de la victòria davant el Salou / Ll. FRANCO

Escola Pia i Club Natació Sabadell buscaran arribar a l’aturada de la setmana vinent amb motiu de la Copa del Rei de futbol sala amb una victòria. Amb només vuit jornades per disputar-se, escolapis i nedadors han vist com el marge d’error s’ha reduït a la mínima expressió si volen lluitar per accedir al play-off o a la Copa del Rei. 

Santi Sardà i Roger Carrera, celebrant un gol. Imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

El primer a obrir la jornada serà l’Escola Pia a la bombonera de Ripollet, on aquesta tarda (18.30 h) l’equip de Pedro Donoso es trobarà un equip, debutant a la categoria, que lluita per aconseguir una permanència que es preveu molt cara. Els de Can Colapi, que travessen un moment complicat pel que fa a resultats –tres punts dels últims quinze–, necessiten la victòria per mantenir vives les opcions de play-off, ara a nou punts. Guanyar serviria per trencar la mala dinàmica i donar un impuls anímic abans d’afrontar el tram decisiu on l’espera un tourmalet amb L’Hospitalet, Sala 5, CN Sabadell i Mataró. 

Publicitat

Qui tampoc ho tindrà gens fàcil serà el Club Natació Sabadell a Cal Balsach (20.30 h) amb la visita del Barceloneta, tercer classificat i ferm candidat a disputar el play-off, que compta amb l’exnedador Álex Borrego. Els sabadellencs, que venen de superar la primera ronda a la Copa Catalunya i de dues victòries consecutives a la competició domèstica, tenen l’oportunitat de deixar el descens enrere i mirar cap a objectius més ambiciosos i lluitar per una cinquena plaça molt preuada que dona el pas a la Copa del Rei.

Consulta els resultats del cap de setmana

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top