Publicitat
Esports

Llançades cap a la final

Tràmit de les nedadores abans de la gran final. Silvia Morell i Karia Tankeeva, durant la semifinal / Ll. Franco

Per la via ràpida. L’Astralpool Club Natació Sabadell serà a la final després de golejar el Rubí per 19 a 6. Demà, a partir de les 12 hores, les vigents campiones buscaran aixecar la setzena Copa de la Reina, la quarta consecutiva, davant el Terrassa de les exnedadores Olga Domènech, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña.

Els pronòstics s’han complert i l’Astralpool ha dominat la semifinal des del xiulet inicial. En els primers vuit minuts, Laura Barzon, Mati Ortiz, Maica Garcia i Judith Forca han situat un contundent 4 a 0. És important destacar, la progressió de la italiana Barzon, que després del bon paper davant el Medi, continua guanyant confiança assemblant-se cada vegada més a la jugadora del Plebiscito Padova. En els darrers compassos, Ariadna Ruiz ha aconseguit estrenar el marcador pels interessos de les rubinenques.

Publicitat

En el següent període, s’ha acabat de resoldre la semifinal. La superioritat de l’Astralpool ha deixat sense cap opció el Rubí. Recital ofensiu de les jugadores de David Palma liderat pel trident golejador del primer quart -Maica Garcia, Judith Forca, Laura Barzon- al que s’hi han afegit Katia Tankeeva, Mati Ortiz i Marina Cordobés per sentenciar l’eliminatòria i aconseguir el passi a la final d’aquest diumenge (10-3).

A la represa, i aprofitant l’ampli avantatge de les sabadellenques, el tècnic nedador ha decidit donar minuts a les menys habituals com Ainara Farré o Judith Prados tot pensant en el duel davant les egarenques. Tot i això, l’Astralpool no ha tret el peu de l’accelerador i ha continuat amb la tònica de la primera meitat. Entre les jugadores que han aprofitat aquest escenari, destaca Katia Tankeeva, una de les màximes golejadores del partit amb tres dianes, només superada per Maica Garcia, amb quatre. Mentrestant, el Rubí, que ja va donar la sorpresa eliminant el Sant Andreu, ha aconseguit dues dianes més gràcies a Ariadna Ruiz, la més destacada de l’equip de David Martín (15-5). En els últims vuit minuts, i sense res en joc, unes i altres han anat deixant transcórrer el temps fins al definitiu 19 a 6. Preparades per la gran final de demà.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top