Esports

Vèncer per oblidar el mal tràngol

Quim Vaillo, celebrant un dels gols de la victòria en el derbi davant el Sant Quirze / LL. FRANCO

L'OAR Gràcia rebrà aquest dissabte a la tarda (18 h) l’Handbol Banyoles amb l’objectiu de treure’s de sobre dues espines. La més recent, la de la jornada passada a Poble Nou, on es va salvar in extremis de la derrota però on es va deixar el tercer lloc en benefici del Granollers. L’altra espina la porta clavada des de la primera volta, quan va visitar el conjunt banyolí amb el pronòstic a favor –potser també amb excés de confiança– i va tornar sense res a la  butxaca després de perdre per 26 a 25.  

Aquells dos punts perduts, més els que tampoc no va obtenir en el següent partit contra el Sant Esteve Sesrovires, van ser decisius perquè el Gràcia perdés distància en relació amb el Sant Martí i Sant Quirze, els dos primers classificats dels quals el separen ara 7 i 5 punts, respectivament.  

Publicitat

A partir d’aleshores, la situació del Banyoles ha empitjorat,  ja que ha passat de tenir 4 punts a tenir-ne 7, és a dir, només n’ha sumat 3. Això el situa penúltim per sota de la línia de la salvació que marca el Palautordera amb 12 punts.  Per força cal tornar a atorgar al Gràcia el paper de favorit, però amb la lògica prudència perquè el rival es troba molt necessitat i vindrà disposat a fer saltar la sorpresa per segona vegada. Missió del Gràcia: evitar-ho.

Consulta els resultats del cap de setmana

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top