Publicitat
Ciutat

El Centre es dotarà d’un nou equipament sociocultural i una promoció amb habitatge protegit

L'antiga Fàbrica Cascón, al Centre / LLUÍS FRANCO

El Centre comptarà amb un nou equipament sociocultural i una nova promoció de 38 habitatges, 9 dels quals protegits. Així ho ha aprovat la Junta de Govern Local aquest dilluns, a partir de la decisió de sotmetre a informació pública el projecte de reparcel·lació de l’espai que ocupa a hores d’ara l’antiga Fàbrica Cascón, a la confluència dels carrers de Colom i Unió.

La setmana passada ja es va aprovar ampliar la vorera, a partir de la cessió de part de la fàbrica. Això permetrà harmonitzar l’espai d’acord amb la resta de la vorera, entre el carrer de l’Estrella i la plaça del Vallès.

Els vianants guanyaran vorera al carrer Colom

El 2018 es va aprovar la Modificació del Pla General que permetia fer l’actuació en aquest punt del Centre, i d’acord amb la normativa es preveu l’eixamplament del carrer en 258,80 metres quadrats i la reserva d’un equipament sociocultural de 1.325,55 metres quadrats de superfície.

Seguiu l’actualitat de la ciutat a través del Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top