Publicitat
Ciutat

FOTOS: La caiguda de part d’una teulada obliga a tallar la Rambla Ibèria

Els bombers, actuant a la Rambla Ibèria / VICTÒRIA ROVIRA

La Policia Municipal ha tallat aquest dilluns al migdia la Rambla Ibèria per la caiguda d’elements a la via pública. Concretament, els fets han passat pels volts de les 13 h.

La força del vent que bufa aquest dilluns a Sabadell ha fet saltar part dels elements de la coberta d’una de les naus industrials que hi ha en aquest accés a la ciutat. Per aquest motiu, la policia ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa, i els bombers han assegurat els elements que havien caigut.

Els bombers actuant a la Rambla Ibèria / VICTÒRIA ROVIRA

Pels volts de les 15.30 h, la via ha quedat reoberta.

Els bombers actuant a la Rambla Ibèria / VICTÒRIA ROVIRA

El fet més greu de la jornada, ara per ara, l’ha patit una dona que ha quedat ferida aquest dilluns en caure-li part d’un teulat a la Via Alexandra de Sabadell. Els fets han passat a les 11 h a l’alçada del número 87. És la incidència més important que s’ha registrat a causa del fort vent que afecta la ciutat aquest dilluns.

Poc abans de les 14 h, tanmateix, la Policia Municipal ha tallat el trànsit de la Rambla d’Ibèria entre la carretera de Terrassa (N-150), i la plaça del Mil·lenari, en els dos sentits de la marxa.

Segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, la dona caminava pel carrer quan el vent ha aixecat part d’una teulada i li ha caigut a sobre. A conseqüència, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat una ambulància, que ha traslladat la dona ferida a l’Hospital Parc Taulí en estat menys greu.

Caiguda d’una branca sobre cablejat elèctric / VICTÒRIA ROVIRA

No és l’única incidència pel vent a Sabadell aquest dijous. A les 11.26 h també ha caigut part d’una cornisa d’una façana del carrer d’Alfons Sala, a l’alçada del número 149. A les 11.34 h, al número 42 del carrer de Lacy, ha caigut part d’un xiprer en un pati.

Brutícia al carrer remoguda pel vent / VICTÒRIA ROVIRA

També al número 151 de la Rambla ha caigut part d’una rajola, amb el perill que en caiguessin més. Al passatge de Carles V, cantonada amb carrer de Brutau, han caigut peces de fibrociment des del 6è pis.

El Diari de Sabadell fa el salt a Telegram

Publicitat
Comentaris
To Top