ESPORTS

Els números del ‘play-off’: els duels directes poden marcar la diferència

El Sabadell haurà d'afrontar quatre duels directes, tres dels quals a la Creu Alta / Lluís Franco

Sis equips per a quatre llocs. Aquesta és la sensació que ara mateix dona la classificació de la part alta de la taula. Castelló (50), Sabadell (49), Barcelona B (46), Vila-real B (46), Cornellà (46) i Lleida (43), en un mocador de 7 punts, es jugaran les seves possibilitats de play-off en una apassionant recta final del campionat. Antonio Hidalgo i els seus homes insisteixen en el seu missatge d’anar partit a partit, però és inevitable fer càbales i analitzar el camí que tenen al davant tots els aspirants.

D’aquí a final de lliga tindran un valor afegit clau els duels directes. Gairebé són 6 punts en joc més l’average particular. En queden un grapat. Només en les jornades 30 i 31 no es juga cap partit entre ells. La mitjana és de quatre, que només trenquen Vila-real B i Lleida. Als de Miguel Álvarez els en queden tres (Lleida, Castelló i Creu Alta a l’última jornada), mentre que els de la Terra Ferma en jugaran cinc, dels quals tres a les últimes tres jornades (Cornellà, Sabadell i Castelló). L’actual líder Castelló, Sabadell, Barcelona B i Cornellà disputaran quatre duels directes. En el cas dels arlequinats, rebran a casa Barça B, Cornellà i Vila-real B i es desplacen a Lleida. Tres d’ells, en el tram de les últimes quatre jornades. En la número 38, per exemple, es disputen dos partits que podrien ser decisius: Castelló-Lleida al Nuevo Castalia i Sabadell-Vila-real B a la Creu Alta. Emocions fortes.

Aquest és el calendari dels sis candidats:

CASTELLÓ (50 punts): Prat (casa), Vila-real B (fora), At. Llevant (c), Hèrcules (f), Orihuela (c), Llagostera (f), Barcelona B (c), Andorra (f), Ebro (c), Cornellà (f), Lleida (c).

SABADELL (49 punts): Espanyol B (fora), Barcelona B (casa), Badalona (f), Andorra (c), Gimnàstic (f), Ebro (c), Ejea (f), Cornellà (c), Prat (f), Lleida (f), Vila-real B (c).

BARCELONA B (46 punts): Llagostera (casa), Sabadell (fora), Andorra (f), Ebro (c), Cornellà (f), Lleida (c), Castelló (f), València M. (c), La Nucía (f), Olot (c), Espanyol B (f).

CORNELLÀ (46 punts): At. Llevant (casa); Hèrcules (fora), Orihuela (c), Llagostera (f), Barcelona B (c), Andorra (f), Ebro (c), Sabadell (f), Lleida (f), Castelló (c), València M. (f).

VILA-REAL B (46 punts): Lleida (fora), Castelló (casa), València M. (f), La Nucía (c), Olot (f), Espanyol B (c), Badalona (f), Gimnàstic (c), Ejea (f), Prat (c), Sabadell (f).

LLEIDA (43 punts): Vila-real B (casa), At. Llevant (fora), Hèrcules (c), Orihuela (f), Llagostera (c), Barcelona B (f), Andorra (c), Ebro (f), Cornellà (c), Sabadell (c), Castelló (f).

Comentaris
To Top