Castellar del Vallès

La policia investiga vídeos de baralles entre menors d'edat a Castellar

Segons va avançar l’Actual, la Policia Local de Castellar està investigant d’ofici vídeos viralitzats a través de WhatsApp i xarxes socials en què apareixen menors d’edat barallant-se al carrer. Fins i tot, s’aprecia com pateixen alguna ferida.

Baralla viralitzada a través de les xarxes socials a Castellar / CEDIDA

En les imatges enregistrades, els joves que participen en les agressions apareixen rodejats d’altres nois i noies que graven l’escena. L’Ajuntament es posarà en contacte amb les famílies dels implicats, a més de fer seguiment del cas a través de l’equip bàsic d’atenció social primària i, coordinadament, amb el centre d’educació secundària al qual pertanyen els menors.

Publicitat

D’altra banda, el consistori recorda que la difusió de continguts audiovisuals d’aquest tipus pot ser constitutiva de responsabilitat penal.

Un dels menors implicats a la baralla acaba sagnant / CEDIDA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top