Publicitat
Ciutat

La UAB suspèn les pràctiques clíniques al Taulí pel coronavirus

El Taulí, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha decidit suspendre les pràctiques clíniques a l'hospital Parc Taulí per la incidència del coronavirus SARS-CoV-2. Segons informa el centre universitari, per facilitar l’activitat dels professionals sanitaris i preservar l’estat de salut de les persones ingressades i amb el consens de les direccions hospitalàries i les Unitats Docents Hospitalàries, ha decidit suspendre temporalment totes les pràctiques clíniques fins a nou avís. 

De la mateixa manera, la universitat assegura que mantindrà informat el personal afectat per aquesta decisió sobre les actuacions que se’n derivin. De la mateixa manera, el Departament d'Educació ha emès un comunicat aquest divendres a la tarda en què insta no només al centre de formació de Sabadell, sinó a tots els instituts de formació professional inicial a suspendre les pràctiques dels graus que es realitzen en centres sanitaris.

Publicitat

D’acord amb la fase actual de contenció de la infecció per coronavirus, la decisió s'ha pres amb la finalitat de facilitar l’activitat assistencial dels professionals sanitaris dels centres sanitaris i en coordinació amb el Departament de Salut. La decisió implica els instituts de formació professional inicial que imparteixen títols de grau mig o de grau superior d’àmbit sanitari a suspendre, fins a nou avís, i suposa que les pràctiques que els seus estudiants realitzen en centres assistencials del sistema sanitari català queden suspeses.

Des del principi de la declaració de l’alerta internacional pel nou coronavirus, el Departament d’Educació està en contacte permanent amb el Departament de Salut i l’Agència de Salut Pública de Catalunya. En el marc d’aquesta coordinació, la decisió presa divendres s’actualitzarà d’acord amb l’evolució epidemiològica de la infecció per coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top