Esports

El Sabadell confirma la seva pitjor dinàmica de la temporada (4-2)

L'equip arlequinat malbarata dos avantatges i s'ensorra a la segona part

Boris cau davant el porter en l'acció del penal que ha suposat el 0-1 / Lluís Franco

Tampoc. El Sabadell torna a desaprofitar un doble avantatge i encaixa la derrota més contundent de la temporada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant un Espanyol B que ressorgeix després de 7 jornades sense conèixer la victòria. El sotrac és una realitat (5 dels últims 18 punts) i comença a perillar fins i tot la posició de play-off a l'espera de completar la jornada.

Aleix Coch i Adri Cuevas han estat les grans novetats en un onze arlequinat on no hi era Ángel Martínez per unes molèsties als isquiotibials. Antonio Hidalgo ha tornat al sistema habitual amb Óscar Rubio pel carril dret i Heber Pena per l'esquerre. El conjunt arlequinat ha sabut frenar la sortida impetuosa d'un Espanyol B ferit per l'1-5 encaixat la setmana anterior davant l'Olot i en la seva primera aproximació s'ha trobat amb un penal clar del porter Adri López, qui víctima d'una cessió curta d'un defensa ha fet caure Boris quan ja l'havia superat. Malgrat haver fallat contra el Llagostera, Edgar ha assumit de nou la responsabilitat i aquesta vegada ha incrustat la pilota a la xarxa davant l'eufòria dels més de 200 seguidors sabadellencs que omplien gairebé tota la graderia de general de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Amb el 0-1, l'ansietat s'ha apoderat del filial espanyolista i el Sabadell ha estat l'amo i senyor del partit. Sense generar massa perill, però ha tingut el control absolut, tocant amb criteri i amb un Aarón Rey que ha obsequiat amb diverses maniobres tècniques de gran qualitat. Però una acció aïllada ha tornat a fer mal. Aquesta vegada ha estat una falta indirecta que Mackay, amb una gran intervenció i l'ajut del travesser, ha aconseguit rebutjar, però la pilota ha caigut al cap de Kevin Soni, sol com un mussol, que ha marcat a plaer.

L'empat podia ser un revulsiu pel filial espanyolista, però el Sabadell ha respost amb contundència. Només 7 minuts més tard, una pilota llarga d'Aarón Rey ha permès Boris encarar en solitari i batre Adri López amb un xut creuat inapel·lable. Una reacció fonamental per recuperar tota la confiança abans del descans. Semblava un escenari idoni per encarar la segona meitat davant un rival tocat. Però la situació ha canviat radicalment a la segona part. El Sabadell ha deixat de fer el que estava fent bé i ha perdut el control, sobretot al mig del camp.

Mackay ha evitat l'empat de Jutglà, però res ha pogut fer en una altra acció a pilota parada que ha sorprès tot el sistema defensiu arlequinat. El 2-2 ha deixat el Sabadell sense capacitat de reacció i ha donat ales al conjunt blanc-i-blau, que ha trobat massa espais per esgrimir el seu joc basat en la velocitat i verticalitat. L'equip d'Hidalgo feia aigües per tot arreu i gairebé no ha existit en atac a la segona meitat. Alguna centrada d'Heber Pena i poc més. Ni una oportunitat clara.

Molts haurien signat l'empat, però una vegada més els últims minuts han estat fatídics i en el 84' ha aparegut el pitxitxi del grup tercer, Moha, per deixar retratada tota la defensa i ajustar la seva rematada al pal esquerre. Abans, l'àrbitre s'ha menjat l'expulsió del local Kevin Soni en una segona groga claríssima. En la recta final han entrat Pascual i Jurgi a la desesperada, però mai ha donat la sensació de poder empatar el Sabadell. El que ha arribat ha sigut la sentència del 4-2 en un contracop, un marcador massa exagerat. Mai el Sabadell havia encaixat 3 o més gols aquesta temporada, una dada que confirma la seva davallada. El partit, a més, ha acabat envoltat de polèmica i friccions, fruit dels nervis. Hidalgo ha lamentat no poder saludar al tècnic local José Aurelio Gay mentre el camí dels vestidors era un guiri gai de retrets mutus. I ara espera el Barcelona B.

FITXA TÈCNICA

Espanyol B: Adri López; Carlos Soria, Iago Indias, Nacho, Damià, Moha (Alberto, m. 91), Kevin Soni (Román, m. 86), Jutglà, Pujol, Pol Lozano (Manchón, m. 76) i Nico.

Sabadell: Mackay; Pedro Capó (Pascual, m. 84), Aleix Coch, Grego, Heber Pena, Boniquet (Jurgi, m. 86), Ó. Rubio, Adri Cuevas, Edgar, Aarón Rey (Lanzarote, m. 67) i Boris.

Àrbitre: Sergio Escriche Guzmán, Comitè valencià. Grogues: Adrià López, Soria, Kevin Soni, Pol Lozano; Mackay, Adri Cuevas, Edgar, Heber Pena i Grego.

Gols: 0-1, min. 7: Edgar de penal; 1-1, min. 33: Kevin Soni; 1-2, min. 40: Boris; 2-2, min. 59: Iago Indias; 3-2, min. 84: Moha; 4-2, min. 93: Jutglà.

Incidències: Uns 400 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb uns 250 seguidors del Centre d'Esports.

Antonio Hidalgo: “Rebem gols amb massa facilitat”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top