Esports

Així és molt complicat aconseguir una victòria

Marc Martí, pressionat per Toni Rossell i set futbolistes més del Palamós. Un mur infranquejable / LL. FRANCO

Massa càstig. Segurament, amb una mica més d’encert de cara a porteria i amb més contundència a les jugades de pilota aturada, el Sabadell Nord hauria aconseguit, almenys, tenir algunes opcions de puntuar o, qui sap, si de guanyar. Però la realitat al Municipal de Ca n’Oriac en va ser una altra: 0 a 4, sisena jornada consecutiva sense guanyar i les posicions de descens, a tocar. Urgeix aturar la caiguda lliure.

L’equip de Quico Díaz tenia un repte majúscul amb la visita del degà, un conjunt dissenyat per tornar a la Tercera Divisió que abans del minut 10 ja guanyava per a 0-1. Els palamosins, aprofitant els centímetres de Toni Rossell, van treure’n tot el rèdit possible sense que els arlequinats trobessin l’antídot per frenar-lo. Amb més ofici que cap altra cosa, el Palamós arribava al descans amb la iniciativa al marcador. Dues arribades, un gol; mentre que a l’àrea palamosina David López perdonava l’1 a 1 a la mitja hora de joc. El descans va donar ales al conjunt de Quico Díaz. El partit transcorria a camp contrari i Arnau Guitart, de forma inexplicable, tornava a tenir l’empat a tocar, però la seva rematada marxava per sobre el travesser. Una ocasió que d’haver acabat en gol, hauria canviat el guió del partit.

Les errades en el món del futbol s’acaben pagant, i més davant un equip com el Palamós. Amb set minuts, l’equip de Joan Mármol en va tenir prou per demostrar el seu potencial en atac amb tres jugades pràcticament consecutives. Toni Rossell, Dembo Batchilly i l’exjugador del Sabadell Nord Dani Muela mataven l’equip de Quico Díaz. Tres picades mortals que van deixar el partit vist per a sentència al minut 76. Ni les entrades de refresc d’homes d’atac com Luis Pajares o Jandro Moreno van servir per fer el gol de l’honor davant d’un equip que es va convertir en un mur infranquejable.

El més preocupant d’aquesta dinàmica és la falta de gol d’un equip que sense les jugades a pilota parada li costa Déu i ajuda veure porteria: els últims dos gols dels home gol daten del 2019, precisament, de Jairo i Omar. Una dada molt reveladora per entendre el moment que viuen els davanters de l’equip. Dissabte vinent, final a La Jonquera, on l’equip de Quico Díaz necessita recuperar la concentració al darrere si vol tornar a Ca n’Oriac amb un resultat positiu. El Sabadell Nord, sota pressió.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top