Esports

L’impacte econòmic de jugar a porta tancada el Sabadell – Barça B

La Nova Creu Alta, en una imatge d'arxiu

La decisió que ha pres aquest dimarts el Ministeri de Cultura i Esports de jugar a porta tancada totes les competicions esportives, com a mínim, fins al pròxim 5 d’abril tindrà conseqüències econòmiques per al Centre d’Esports Sabadell. Aquest diumenge l’equip d’Antonio Hidalgo es veurà les cares amb el Barça B, un duel que si ja de per si genera expectació, la situació a la taula dels arlequinats assegurava una gran entrada a la Nova Creu Alta.

Es perd una gran oportunitat per poder fer caixa

La temporada passada, i segons dades fetes públiques al canal de Twitter, el Centre d’Esports va ingressar 7.905 €, provinents de les 558 entrades venudes. Una xifra molt allunyada del que generaria el club aquest diumenge. Cal recordar que aleshores el partit, de la tercera jornada, va caure durant la Festa Major de la ciutat i l’assistència se’n va ressentir amb només 2.465 espectadors. L’escenari d’enguany ha canviat radicalment: l’equip viu al play-off i la mitjana d’assistència en els quatre partits disputats aquest any a l’estadi ha estat de 4.130 arlequinats. Dos factors que asseguraven fer caixa davant un dels millors partits que l’aficionat podia gaudir a l’estadi, per rivalitat i per intentar recuperar el lideratge. Fàcilment, el Centre d’Esports deixarà d’ingressar per taquillatge una xifra que podria oscil·lar entre els 11.000 i els 13.000 euros. A més, des del club s’anava a incentivar la presència de jugadors del futbol base amb promocions de 2×1 a 10 euros.

Aquesta decisió, com a totes les entitats esportives, ha estat rebuda amb sorpresa. Des del club s’està valorant la possibilitat de demanar l’ajornament del partit.

Tots els esdeveniments esportius, a porta tancada fins al 5 d’abril

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top