Publicitat
CERDANYOLA

Mor un motorista en un accident a la carretera de Barcelona a Cerdanyola

Un home ha mort aquest dimarts al vespre en un accident de trànsit a la carretera de Barcelona, a Cerdanyola del Vallès. Segons avança el portal Cerdanyola.info a través del seu perfil a les xarxes i ha pogut confirmar el Diari de Sabadell, la víctima és un motorista.

El lloc de l’accident / JORDI SEGURA

Concretament, el motorista circulava en sentit Sabadell quan el conductor d’un vehicle que circulava en sentit Barcelona ha envaït el carril contrari per fer un gir en direcció a Ripollet. Ha estat llavors quan els dos vehicles han xocat, provocant la mort del motorista.

Publicitat

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han tallat la via, desviant els vehicles pels carrers interiors de Ripollet.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top