ESPORTS

El Centre d’Esports valora “positivament” la suspensió del campionat

El director general Bruno Batlle juntament amb el president Esteve Calzada / Ll. Franco

La suspensió de les dues pròximes jornades a la Segona Divisió B decretada per la Reial Federació Espanyola de futbol ha estat rebuda amb satisfacció pel Centre d’Esports Sabadell. De fet, el club arlequinat va ser un dels que es va sumar a la iniciativa de demanar l’ajornament després de conèixer, 24 hores abans, la decisió inicial de jugar els partits a porta tancada. Això va aixecar moltes queixes dels clubs de Segona B i Tercera Divisió entenent que suposava un perjudici pels seus aficionats i també en l’aspecte econòmic. El Sabadell havia calculat una taquilla d’uns 10.000 euros davant el Barcelona B. D’altra banda, l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) s’hi va sumar per garantir la salut dels futbolistes.

La Comissió Delegada de Segona B, finalment, va atendre la demanda i va optar per la suspensió del campionat les dues pròximes setmanes. En el cas del Centre d’Esports, afecta el decisiu partit contra el filial del Barcelona que s’havia de jugar diumenge que ve i el desplaçament al camp del Badalona. “Contents no podem estar perquè el que voldríem ara és estar parlant de futbol i el gran partit que teníem diumenge a la Creu Alta, però penso que la suspensió era la millor solució possible tenint en compte les circumstàncies. Els arguments dels clubs i l’AFE per garantir la salut dels jugadors i la gent involucrada en un partit ha influït i, d’altra banda, tampoc podem oblidar els aficionats. Per nosaltres són una part molt important i volíem garantir la seva presència”, ha subratllat el director general del club, Bruno Batlle. A partir d’ara s’obre un escenari incert. Tot dependrà de l’evolució del coronavirus i les mesures que arribin des del Ministeri de Cultura i Esports, la Generalitat i els estaments esportius. En principi, aquests dos partits suspesos s’haurien de disputar en jornada intersetmanal.

També el vestidor arlequinat ha reaccionat de manera positiva. Abans de conèixer la decisió, un dels capitans, Pedro Capó, havia admès que “jugar sense la nostra afició no té cap sentit. Els jugadors són importants, però el públic és una part indispensable. A més, en aquest partit contra el Barcelona B es preveia una gran assistència i no notar l’alè de 4.000 persones hauria estat un desavantatge per a nosaltres, fins al punt d’adulterar la competició”. Minuts més tard, es confirmava la suspensió que, lògicament, altera el pla de treball de la plantilla arlequinada aquesta setmana i la que ve. De moment, no hi haurà partit fins al 29 de març. Aquell diumenge el Sabadell hauria de rebre l’Andorra a la Creu Alta si no s’allarga el període de suspensió.

Comentaris
To Top