RIPOLLET

Neix una plataforma a Ripollet que denuncia que les propostes del Pla de Mobilitat del Vallès són “ridícules”

Ha nascut la plataforma ciutadana Mou-te per Ripollet per reclamar millores en el transport públic del municipi. En aquest sentit, està recollint al·legacions per presentar al Pla Específic de Mobilitat del Vallès (PEMV). Consideren que les actuacions proposades són “insuficients i ridícules”.

Les millores més importants que presenta el PEMV són la unió amb la UAB a través d’un carril bici i una ampliació i millora de les connexions de la C-58 amb l’AP-7 i la C-17. El municipi també es veuria beneficiat d’un projecte de tramvia UAB-Montcada i d’una parada del bus que uniria la Llagosta i la universitat.

Tanmateix, no es preveuen millores en freqüències o itineraris de les línies de bus actuals. Tampoc cap actuació relacionada amb els trens, ja que es considera que el municipi té aquest servei cobert amb l’estació de Cerdanyola del Vallès. Les al·legacions es poden presentar fins al 6 d’abril.

La Ronda Vallès, més a prop de connectar Sabadell amb Terrassa que amb Granollers

Comentaris
To Top